Hello there everyone, so today we have some recipe how
to make honey&banana muffins.
Things you need:
-250 grams (9ounces) of flour
-2 tablespoons of brown sugar
-5 tablespoons of milk
-2 tablespoons of honey
-50 grams (2ounces) of melted butter
-2 eggs
-2 large ripe bananas
-1 teaspoon of baking powder
All ingredients should be in room temperature.
Preheat oven to 374 degrees F (190 degrees C)
Combine flour,
baking powder, soda, brown sugar, butter and mushed bananas together in a
bowl using an electric mixer.
Mix eggs, honey and milk in a separate
bowl. Stir egg mixture into banana mixture. Spoon batter into the prepared
muffin cups.
Bake for 20 to 25 minutes or until
toothpick inserted in center comes out clean.
Enjoy your muffins!
If you
make these, send
us a pic and
let us know your thoughts. See you! :):)
Dzisiaj mamy dla Was przepis na bardzo proste do wykonania
miodowo- bananowe muffiny.
Składniki, których potrzebujecie:
-250g mąki
-2 łyżki brązowego cukru
-5 łyżek mleka
-2 łyżki miodu
-50g roztopionego masła
-2 jajka
-2 banany
-łyżeczka proszku do pieczenia
-pół łyżeczki sody
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej.
Rozgrzej piekarnik do 190oC
Wymieszaj w misce za pomocą miksera mąkę, brązowy cukier, sodę,
proszek do pieczenia, masło i rozgniecione banany.
W innej misce zmiksuj jajka,
miód i mleko, a następnie wlej otrzymaną mieszankę do pierwszej miski i
delikatnie pomieszaj tak, aby składniki się połączyły.
Nakładaj łyżką do
papilotek.
Piecz 20 – 25 minut albo do tak zwanego suchego patyczka.
Smacznego!
Jeżeli skorzystacie z naszego przepisu prześlijcie nam
zdjęcie Waszych wypieków, i dajcie znać czy Wam smakowały.
Do zobaczenia następnym
razem! :)
No comments:
Post a Comment